21 Temmuz 2012 Cumartesi

Dexter 7. sezonda Miami'ye bir yazar geliyor! Yvonne Strahovski dizi setinde!

Dexter 7. sezonda Miami'ye bir yazar geliyor! Yvonne Strahovski dizi setinde!


Son olarak San Diego Comic-Con (SDCC) 2012 etkinliklerinden gelen haberler ve yedinci sezonunun açılış bölümü ''Are You...?''nun ilk iki dakikasının görüntüleri ile gündemimize gelen Dexter'ın yeni sezon çekimleri kaldığı yerden devam ediyor. Sezon öncesi oyuncu kadrosuna önemli takviyeler yapan dizi yeni bir oyuncu haberi ile yine gündemimizde!

Heroes ve Merlin dizilerinden hatırlayacağımız Santiago Cabrera, Dexter'ın yedinci sezon oyuncu kadrosunayinelenen bir rolle katılıyor. Entertainment Weekly'nin haberine göre aktör dizide yazar Ethan Pricekarakteriyle birden fazla bölümde görünecek.

Araştırmacı bir yazar olan Ethan Price, yedinci sezon hikayesi içerisinde ünlü cinayet davaları hakkında gerçek olaylara dayanan yeni bir suç kitabı yazma hazırlığındayken araştırmaları için bolca malzeme içeren Miami'ye gelecek.

Caracas, Venezuela doğumlu 34 yaşındaki Santiago Cabrera dizi kariyerinde özellikle NBC dizisi Heroes'takiIsaac Mendez ve BBC One'ın fantastik dizisi Merlin'dekiSir Lancelot rolleriyle biliniyor. Tiyatro yönetmeni Anna Marcea ile evli olan ve Merlin'in beşinci sezonunda yer almayacak olan aktör dizi kariyerinde ayrıca Fox'un kısa ömürlü bilim-kurgu draması Alcatraz (pilot bölümde Jimmy Dickens), Covert Affairs ve mini diziEmpire gibi yapımlarda konuk oyuncu olarak rol aldı. 

Yedinci sezon kadrosuna katılan diğer konuk isimleri de hatırlayacak olursak; Ray Stevenson(Punisher: Warzone, Rome) bir Doğu Avrupa suç şebekesinin üst düzey üyesi, Jason Gedrick(Luck) cinayet davası ile bağlantısı olan striptiz gösterilerinin gerçekleştirildiği bir gece kulübünün sahibi, İsveç doğumlu aktris Katia Winter (Arena) Miami gece kulübünde çalışan Rus striptizci, Matt Gerald (Avatar, The Shield) şiddet suçlusu mavi yakalı bir personel ve Yvonne Strahovski (Chuck)ise geçmişte yaşadığı şeyleri artık düşünmek istemeyen, geçmişini arkada bırakma yolunda olan bağımsız, güçlü ve bir o kadar da gizemli bir kadın Hannah McKay karakterlerini canlandırmak üzere kadroya katılan oyuncular olmuşlardı. Şarkıcı aktris Lauren C. Mayhew ve tecrübeli oyuncu Calista Flockhart da yeni sezonun konuk isimleri arasında yer alıyorlar.

Miami Metro Polis Departmanı'nda kan analizcisi olarak çalışan seri katilimiz Dexter Morgan (Michael C.Hall) karakterine odaklı Dexter'ın yedinci sezonu 30 Eylül Pazar tarihinde (72 gün sonra)Showtime ekranlarında başlayacak.

Yedinci sezon çekimleri yazımızın başında bahsettiğimiz üzere kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan sezonun beşinci bölümü Swim Deep'e ait olan ve Hannah McKay karakteriyle diziye katılan Yvonne Strahovski'yi ilk kez dizi setinde gösteren fotoğrafı görmek için linke tıklamanız yeterli. Karede Dexter, Masuka, Batista ve Hannah bir suç alanında beraberce görülüyor: Yvonne Strahovski dizi setinde

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder