21 Temmuz 2012 Cumartesi

The Vampire Diaries 4. sezonda Mystic Falls'ın yeni ismi April'ı canlandıracak isim belli oldu!

The Vampire Diaries 4. sezonda Mystic Falls'ın yeni ismi April'ı canlandıracak isim belli oldu!


Sonbahar dönemi dizilerinin çekimleri yaz sezonunu ortaladığımız şu günlerde genel olarak hız kazanmış durumda. The CW'nun popüler dizisi The Vampire Diaries için de aynı durum söz konusu. Son olarak San Diego Comic-Con (SDCC) 2012 etkinliklerinden gelen haber ve görüntülerle gündemimize gelen dizi, bu kezoyuncu kadrosuna katılan yeni bir isim ile gündemimizde!

Geçtiğimiz sene Eylül ayında iptal kararı açıklanan ve hikayesi çözülemeden ilk sezonunun bitimiyle sona eren diziler kervanına katılan ABC Family'nin kısa ömürlü dizisi The Nine Lives of Chloe King'den hatırlayacağımız Grace Phipps, The Vampire Diaries'ın dördüncü sezon oyuncu kadrosuna yinelenen bir rollekatıldı. 

Entertainment Weekly'nin haberine göre genç aktris dizide Jeremy (Steven R. McQueen) ve Elena (Nina Dobrev) ile çocukluk döneminde ortak geçmişi bulunan ve ikili ile bağlantı kuracak doğal güzelliğe sahip 16 yaşındaki April karakterini canlandıracak. Özel bir okulun öğrencisi olan April, babasının ölümünün ardından Mystic Falls'a geri dönecek. Elena'nın April'i Mystic Falls'ın birçok kötülüğünden ve sırrından uzak tutmayı kendisine bir görev edineceği belirtiliyor. April karakteri dizide ilk olarak yeni sezonun ikinci bölümünde karşımıza çıkacak. 

Henüz oyunculuk kariyerinin başında olan Austin, Teksas doğumlu 20 yaşındaki Grace Phipps dizi kariyerindeki ilk deneyimini Chloe King (Skyler Samuels) isimli bir genç kızın etrafında dönen, yeteneklerinin farkına varmaya başlayan Chloe'nun insan suikastçılar tarafından avlanan kadim bir ırkın parçası olduğunu keşfetmesiyle gelişen olayları ekranlara yansıtan ve Liz Braswell'in roman serisine dayanarak geliştirilen ABC Family dizisi The Nine Lives of Chloe King'de yaşamıştı. Phipps dizideAmy karakterine hayat vermişti. Dizi, yayıncı kanal ABC Family'nin aldığı kararla ilk sezonunun ardından iptal edilerek final yapmıştı. Phipps sinema kariyerindeki ilk deneyimini ise yine geçtiğimiz yıl yaşamış ve 1985 yapımı vampir temalı korku-komedi filmi Fright Night'ın yeniden çevrim filmindeAnton Yelchin, Colin Farrell, David Tennant, Toni Collette gibi isimlerle birlikte aynı kadroda yer alarak Bee karakterini canlandırmıştı. Phipps'in kısa olsa da oyunculuk kariyerine ve aldığı rollere bakıldığında vampir dünyasına ve doğaüstü güçlerin yer aldığı bir dünyaya yabancı olmadığını söyleyebiliriz!  Aktris son dönemde Disney Channel'ın hazırladığı Teen Beach Musical isimli filmin çekimleriyle meşgul. 

Todd Williams (The Chicago Code, In Plain Sight) yüksek eğitimli bir ölüm makinesi olarak tanımlanan Connor ismindeki bir vampir avcısını canlandırmak üzere geçtiğimiz günlerde dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna yinelenen bir rolle katılan diğer bir isim olmuştu

The CW, geçtiğimiz günlerde 2012-2013 sonbahar döneminde ekranlara gelecek dizilerinin resmi prömiyer tarihlerini duyurmuştu. Buna göre The Vampire Diaries'ın dördüncü sezon prömiyeri 11 Ekim Perşembe akşamı kanalın yeni dizisi Beauty and the Beast'in prömiyerinden hemen önce(8pm) gerçekleşecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder